Analyse af elektrisk fejl

En række gode og dårlige elektriske fejl fra sandsynligheden for størrelsen af ​​følgende tilfælde.

1. Dårlig kontakt.

Kort og slids dårlig kontakt, det indre brud på kablet virker ikke, når det passerer, linjestikket og terminalkontakten er ikke god, komponenter såsom falsk svejsning er sådanne;.

2. Signalinterferens.

For digitale kredsløb, under specifikke forhold, vil fejlen blive præsenteret, der kan faktisk være for meget interferens, der påvirker kontrolsystemet til at lave fejl, men også kortets individuelle komponentparametre eller de overordnede ydeevneparametre er ændret, så anti-interferensen evne tendens til at det kritiske punkt, således at svigt;.

3. Dårlig termisk stabilitet af komponenter.

Fra et stort antal vedligeholdelsespraksis, herunder den første elektrolytiske kondensator termisk stabilitet er ikke god, efterfulgt af andre kondensatorer, transistorer, dioder, IC, modstande, osv.;.

4. Printpladen har fugt, støv osv..

Fugt og støv vil være ledende, med modstandseffekt, og i processen med termisk udvidelse og sammentrækning vil modstandsværdien ændre sig, modstandsværdien vil have en parallel effekt med andre komponenter, denne effekt er stærkere, når kredsløbsparametrene ændres, så fejlen opstår;.

5. Software er også en af ​​de faktorer, der skal tages i betragtning.

Mange parametre i kredsløbet ved hjælp af software til at justere margenen af ​​visse parametre er for lav, i det kritiske område, når maskinens driftsbetingelser i overensstemmelse med softwaren for at bestemme årsagerne til fejl, så vil alarmen vises.

K1830 SMT produktionslinje


Posttid: 17. december 2021

Send din besked til os: