Hvad gør en BGA-reparationsmaskine?

BGA loddestation introduktion

BGA loddestationkaldes også generelt BGA rework station, som er et specialudstyr, der anvendes til BGA-chips med loddeproblemer eller når nye BGA-chips skal udskiftes.Da temperaturkravet til BGA-spånsvejsning er relativt højt, kan det generelle varmeværktøj ikke opfylde dets behov.

BGA loddebord arbejder med standardenreflow ovnkurve, så det er meget effektivt at lave BGA-omarbejde, og succesraten kan nå mere end 98%, hvis det gøres med et bedre BGA-loddebord.

 

Klassificering af BGA-omarbejdningstabel

1. Manuel model

Når BGA placeres på PCB, er det afhængigt af operatørens erfaring at indsætte det i henhold til serigrafi-rammen på PCB, som er velegnet til BGA-chip-omarbejdning med større BGA-loddekuglestigning (over 0,6).Bortset fra temperaturkurven, når opvarmningen køres automatisk igennem, skal alle andre operationer betjenes manuelt.

2. Halvautomatisk model

BGA-blikkuglestigningen er for lille (0,15-0,6) BGA-chips, der manuelt går til lappen, vil have fejl og nemt forårsage dårlig svejsning.Optisk justeringsprincip er at bruge det spektroskopiske prisme-billeddannelsessystem til at forstørre BGA-loddeforbindelserne og PCB-puderne, så deres forstørrede billeder overlapper efter lodret patching, hvilket vil undgå de fejl, der opstår i patchen.Varmesystemet vil køre automatisk, efter at lapningen er afsluttet, og der vil være en buzzer-alarm, når svejsningen er færdig.

3. Automatisk model

Som navnet antyder, er denne model et fuldautomatisk omarbejdningssystem, som er baseret på maskinsynsjustering af dette højteknologiske tekniske middel til at opnå fuldautomatisk omarbejdningsproces.

 

NeoDen BGA Rework station

Strømforsyning: AC220V±10%, 50/60HZ

Effekt: 5,65KW (Max), Topvarmer (1,45KW)

Bundvarmer (1,2KW), IR-forvarmer (2,7KW), Andet (0,3KW)

PCB størrelse: 412 * 370 mm (Max); 6 * 6 mm (Min)

BGA Chip Størrelse: 60*60mm (Max); 2*2mm (Min)

IR varmelegeme Størrelse: 285*375mm

Temperaturføler: 1 stk

Betjeningsmetode: 7" HD berøringsskærm

Kontrolsystem: Autonomt varmestyringssystem V2 (software copyright)

Skærmsystem: 15" SD industriel skærm (720P frontskærm)

Justeringssystem: 2 Million Pixel SD digitalt billedbehandlingssystem, automatisk optisk zoom med laser: rød-punktsindikator

Vakuumadsorption: Automatisk

Justeringsnøjagtighed: ±0,02 mm

Temperaturkontrol: K-type termoelement lukket sløjfe kontrol med nøjagtighed op til ±3 ℃

Foderanordning: Nej

Placering: V-rille med universal armatur

Mål: L685*B633*H850mm

Vægt: 76KG

NeoDen SMT produktionslinje


Indlægstid: 24. december 2021

Send din besked til os: